2 december 2021

3 dingen die je thuis in quarantaine kunt doen met vrienden.

2 min read

Velen van ons zijn momenteel in quarantaine. En helaas betekent dit dat de verveling waarschijnlijk ook velen van ons zal treffen. Omdat socialiseren buiten nog niet echt een optie is, houden velen van ons het binnen. Maar wat kun je doen als je je beste vrienden hebt uitgenodigd voor een avondje? In dit artikel geven we je 3 leuke opties, dus lees verder!

Een leuk bordspel spelen.

Als je je behoorlijk verveelt, kun je bordspel spelen. Vooral als je met mensen bent die je al kent, kan het heel erg leuk zijn. Als je niet vaak bordspellen hebt gespeeld hebben we hieronder een aantal klassiekers voor je op een rijtje gezet, die je zeker een zou moeten proberen!

#1 Kolonisten van Catan: Kolonisten van Catan is een strategiespel van handel en territoriale controle.

#2 7 Wonders: Dit spel is een uitgebreid fantasie spel.

#3 Risk: Hou je van de sensatie van strategie? Dan is Risk iets voor jou!

Weet je niet of deze spellen iets voor jou zijn? Bekijk dan hier populaire bordspellen om te zien of er iets voor je tussen zit!

Geef een dansfeestje.

Als je beste vrienden graag dansen, waarom nodig je ze dan niet uit voor een dansfeestje? Zelfs als er iemand is die niet van dansen houdt, is de kans groot dat iedereen het naar zijn zin heeft!

Ga voor een lange wandeling

Er is momenteel niet veel verkeer in de steden en de straten zijn over het algemeen leeg, dus je kunt naar elke plek gaan waar je wilt en genieten van elkaars gezelschap. Wandelen in het bos geeft je een goede kans om te praten en te ontspannen en te genieten van de natuur.

Er zijn natuurlijk nog een stuk meer opties te bedenken, maar met deze zit je eigenlijk altijd goed. Wat vind jij het leukste om te doen met je vrienden? Laat het ons hieronder weten!

Bron: https://bordspelprijzen.nl/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *