20 januari 2022

De juiste vloerbekleding voor je huis

2 min read

Je huis inrichten is geen gemakkelijke taak. Er zijn veel dingen die je in overweging moet nemen. Wat soort meubilair koop je? Hoeveel licht heb je nodig en nog veel meer. Een van de waarschijnlijk belangrijkste taken is het kiezen van je vloerbekleding. Je vloerbekleding zegt veel uit over je huis. Het geeft je huis karakter. Kies je voor een houten vloer, of juist een tapijt? Het verschil is enorm. Een vloerbekleding is niet beter dan een andere, het gaat hier puur om je preferenties. Daarom hebben we hier enkele verschillende soorten vloerbekledingen op een rij gezet om de keuze voor je gemakkelijker te maken.

Laminaat en Parket

Laminaat is onderhoudsvriendelijk en is een goed alternatief op parket. Als je je huis een modern uiterlijk wilt geven is laminaat zeker een goede keuze. Ook als het gaat om de prijs is laminaat zeker een topper. Toch is voor velen parket nog altijd populairder dan laminaat. Je kunt het krijgen in verschillende natuurlijke kleuren en het is gemakkelijk te integreren in elk interieur.

Tapijttegels

Tapijten zijn in veel kleuren, vormen verkrijgbaar. Ze zijn zacht en voelen comfortabel aan. Daarom geven ze ook een gezellig gevoel aan een kamer. Het is een ideale keuze voor een slaapkamer. Tapijten zijn ook snel aan te leggen. Als het gaat om vormen, zijn er veel keuzes. Zo kun je voor tapijt tegel kiezen. Hiermee kun je je eigen vormen maken en je huis zo zijn eigen karakter geven. Op www.magic-carpets.nl bieden ze een groot assortiment aan tapijten aan.

Verder zijn er nog veel verschillende soorten vloerbekleding. In onze ogen zijn laminaat, parket en tapijt de top in deze rubriek. Laminaat en parket voor de modernere huizen en tapijt voor diegene die het liever iets warmer hebben.