20 januari 2022

De leukste cadeaus voor een jubileum

2 min read

Er is altijd wel een reden voor een feestje. Of het nu een jubilieum is op werkgebied of binnen het huwelijk. En waar een feestje is daar zijn cadeautjes. Voor huwelijken worden vaak envelopjes met geld gevraagd. Maar tijdens een jubilieum kan je daar natuurlijk niet mee aankomen. En natuurlijk is het leuk als diegene een tof feestje geeft maar jij kan niet met lege handen aankomen. Daarom hebben we een aantal toffe cadeaus voor je op een rijtje gezet. Lees je mee?

Combideal: Wijn en glazen

Je kan altijd wel aankomen met een overheerlijke fles wijn. Maar je kan dit geschenk veel mooier en unieker maken natuurlijk. Een fles wijn drink je namelijk op en ze zullen snel vergeten wie welke fles gegeven heeft. Laat dus een blijvende indruk achter met een uniek huwelijkscadeau. Onze super tip is om een gegraveerde wijnset cadeau te geven.

Wat zijn de voordelen?

De voordelen van zo’n uniek cadeau zijn toch wel de volgende. De ontvanger zal altijd aan jou of jullie denken bij het drinken van een heerlijk glas wijn. Jij hebt er namelijk voor gekozen om veel tijd en moeite te stoppen in het uitkiezen van een cadeau. Dit is niet iets wat iedereen doet. Daarnaast heb jij bedacht om de trouwdatum in de glazen te vereeuwigen. Dit is trouwens super handig voor de man aangezien ze de datum altijd, toch? Bewijs ons maar eens het ongelijk.

Is dat niet duur?

Welnee! We kunnen natuurlijk niet in jouw portemonnee kijken maar zo’n uniek cadeau hoeft niet duur te zijn. Je kan namelijk verschillende soorten glazen cadeaus vinden met een unieke gravering. Daardoor kan je het zo duur maken als je zelf maar wilt. We begrijpen dat je voor de een, een ander budget hebt dan voor de ander. Succes in je zoektocht!