2 december 2021

Kies je eigen kerstpakket in 2020

1 min read
Rituals pakket

Het is iets om naar uit te kijken in december: het kerstpakket. Helaas krijg je niet bij elk bedrijf een kerstpakket maar bij de meeste wel. Het hangt vaak ook af van je dienstverband. Je kerstpakket in 2020 gaat er in ieder geval wellicht heel anders uit zien.

Italiaanse kerstpakketten

Thuiswerken?

Allereerst is het de vraag of we in december van 2020 nog steeds thuis werken. Het is namelijk nog niet duidelijk of we dan allemaal weer veilig en gezond dicht bij elkaar kunnen zijn. Een virus is op een kantoor snel overgegeven. Het is juist daarom dit jaar extra belangrijk dat je een mooi kerstpakket uitzoekt voor medewerkers. 

Rituals pakketten

Zelf kiezen

Veel werkgevers realiseren dat kerstpakketten traditioneel gezien vaak vol zitten met dingen die je niet nodig hebt. Dat is niet zo leuk voor de medewerker maar bovendien ook gewoon zonde. Er wordt dan van alles geproduceerd dat net zo hard weer in de prullenbak belandt. Daarom is het cadeaukaart kerstpakket heel populair tegenwoordig. Als werkgever wordt er dan gekozen voor bijvoorbeeld een bekend en groot bedrijf als bol.com, maar nog veel leuker is een cadeaukaart van een speciale kerstpakketten webshop. Daar kunnen mensen dan alsnog een feestelijk pakket kiezen alleen bepalen ze nu zelf de inhoud. Zo is het alsnog feestelijk.

Hoeveel geef je?

Als jij een kerstpakket moet kiezen en je wil zoiets als hierboven beschreven doen, houd er dan wel rekening mee dat je van vijf euro of tien euro niet een heel uitgebreid cadeau of pakket kan kiezen.