20 januari 2022

Maak het onderscheid met de verpakking

2 min read
bierverpakkingen

Zoveel verpakkingen in de winkel dat je het onderscheid niet meer ziet, maar met een bierverpakking die aansluit bij het thema of design van je bedrijf maak je wel het onderscheid wat je als bedrijf of merk nodig hebt om goede verkopen te realiseren. Dings heeft een eigen ontwerpafdeling dat precies de bierverpakkingen maakt die je nodig hebt. Niet alleen de mooiste maar ook de milieuvriendelijkste verpakkingen worden geproduceerd door het bedrijf. Op die manier heb je niet alleen een verpakking die bij je bedrijf past, maar ook een milieuvriendelijke verpakking.

Alles onder één dak

Niet alleen de professionele verpakking wordt bij Dings gemaakt, ook het ontwerp waarmee je als biermerk de show gaat stelen wordt door ons gedaan. Kortom alles is onder één dak mogelijk. Dit werkt niet alleen sneller, ook bespaart dit kosten uit en ben je bij ons voordeliger uit als bij de concurrent. Alle bierverpakkingen die worden ontworpen en geproduceerd zijn van milieuvriendelijk materiaal vervaardigd. Duurzaamheid is tegenwoordig belangrijk, ons karton heeft een keurmerk zodat je zeker weet dat je met duurzaam karton hebt te maken voor je verpakking. Kleine of grote aantallen verpakkingen zijn mogelijk, in korte tijd hebben we de gewenste verpakking in concept.

bierverpakkingen

Verpakkingen zijn meer dan bescherming

Voorheen werden bierverpakkingen alleen gezien als bescherming, tegenwoordig is een verpakking meer dan dat. Wanneer je een verpakking maakt die herkenbaar is bij je bedrijf of merk zal je herkend worden tussen de andere merken. Op deze manier creëer je dat mensen niet meer om je merk heen kunnen, langzaam kunnen de verkopen stijgen. De kleuren en het ontwerp bepalen in veel gevallen hoe herkenbaar je bier zal zijn tussen de andere merken bier. Wil je nog meer aan het milieu doen als merk dan kun je ervoor kiezen om meer eenheden in een verpakking te doen, dit scheelt materiaal. Wil je meer informatie over verpakkingen neem contact op met Dings.nl.