2 december 2021

Verras je vader op Vaderdag!

2 min read

Ieder jaar zetten we op Vaderdag alle lieve vaders eens extra in het zonnetje. We bedanken hen voor al hun lieve zorgen en waardering die we de afgelopen jaren hebben gehad. Hierbij is het ook niet meer dan logisch dat je vader een leuk cadeautje krijgt. Dit kun je zelf maken, maar je kan ook een cadeautje kopen. Maar wat zijn leuke cadeautjes om te geven voor Vaderdag en waar verras je hem nu echt mee? Wij vertellen het je graag.

Pakket samenstellen

Een cadeau is altijd leuk om te krijgen, maar hoe leuk is het om meerdere cadeautjes uit te mogen pakken? Stel daarom een Vaderdagpakket samen! Zo kun je een mand of doos kopen en hier allemaal kleine cadeautjes in doen. Denk bijvoorbeeld aan leuke cd’s, badslippers of zijn favoriete aftershave. Ook kun je snoep en elektronische gadgets toevoegen, je kan het zo gek niet bedenken wat betreft variaties.

Dagje weg

Bij een Vaderdag cadeautje denken we meestal aan een tastbaar cadeau. Toch is het net zo leuk om hem een gebeurtenis cadeau te doen! Denk hierbij bijvoorbeeld aan een dagje er op uit met het gezin of laat hem zelf iets leuks ondernemen met vrienden. Zo kun je een dagje naar een leuke stad, de dierentuin, diverse musea of organiseer een leuke rondvaart. Dit is een origineel cadeau waarmee jij je vader ongetwijfeld zal verrassen!

Kleding

Een drukke vader zal niet heel snel de stad in gaan om kleding voor zichzelf te kopen. Des te leuker dus als zijn kinderen dit voor hem doen! Geef je vader bijvoorbeeld een mooi overhemd, een stropdas of een leuk paar sokken. Je kent als het goed is een beetje zijn kledingstijl, dus is het vast niet moeilijk om een mooi kledingstuk voor hem uit te kiezen.